Creative Thinking

Un copil creativ este un copil fericit!

Despre noi - Creative ThinkingSuntem primul centru educațional din România care îmbină gândirea creativă, învățarea prin joc și dezvoltarea emoțională a copiilor de la 1 an la 8 ani, cu ajutorul unor instructori formați în psihologia copilului.

În viziunea noastră gândirea creativă stimulează capacitatea de a rezolva probleme și de a explora domenii noi. Aceasta aduce ingeniozitate și succes în dezvoltarea personală și educațională a copiilor. Credem că un copil care este încurajat să gândească creativ are mai mult respect de sine şi este mult mai motivat.

Misiunea noastră este de a-i însoți pe cei mici în drumul cunoașterii, a dezvoltării personale și a creativității. Ne dorim să le oferim un mediu prietenos în care să poată crește armonios, iar învățarea să se producă prin joc.

Valorile noastre sunt:

Creativitate: Credem cu tărie că un copil creativ este un copil fericit. Aceasta îl ajută să-și dea voie să simtă, să gândească, să se exprime liber și să creeze.

Respect: Fie că este vorba despre respectul de sine, fie despre respectul față de ceilalți, ne dorim să-i învățăm pe cei mici importanța acestuia, în viața de zi cu zi și în crearea unor relații sănătoase cu ceilalți.

Integritate: Credem că este important ca cei mici să înțeleagă ce înseamnă să fim corecți, onești și să spunem adevărul în toate situațiile în care ne aflăm.

Familia are un rol esențial în creșterea copilului, ea fiind nucleul în care acesta se formează ca om. Susținem o relație părinte-copil bazată pe iubire, respect și unitate.

Formarea profesională în domeniul psihologiei a instructorilor este un factor important în crearea unei relații sănătoase, hrănitoare și benefice pentru cei mici, dar și pentru relația părinte-copil. Credem în învățarea prin joc și prin folosirea metodelor creative în cunoașterea mediului înconjurător. Experiența directă în sala de curs a copiilor cu tematica, cu materialele folosite, cu metoda abordată dar și relațiile cu ceilalți îi ajută pe cei mici să-și dezvolte abilitățile emoționale, sociale, cognitive și creative.

În sala de curs, fiecare copil este important, iar instructorii se adaptează în funcție de nevoile pe care aceștia le au, ajutându-i totodată să se simtă confortabil și în siguranță.

Echipa

Un copil creativ este un copil fericit!

Povestea noastră a început de pe băncile facultății, cu timpul s-a transformat într-o frumoasă și hrănitoare prietenie, iar astăzi ne-am unit forțele și dragostea pentru copii în proiectul de suflet CreativeThinking. Formarea în psihologia copilului ne ajută să îi însoțim pe cei mici pe drumul cunoașterii. Astfel, suntem responsabile pentru buna dispoziție și zâmbetele copiilor dumneavoastră de la fiecare curs, dar și pentru o dezvoltare emoțională, socială, cognitivă și a creativității.

Ecaterina Petrica

Psiholog și cofondator Creative Thinking

De mică m-am aflat în preajma copiilor. Cei 5 ani de studiu în domeniul psihologiei și cei peste 4 de experiență, m-au ajutat să creez o relație echilibrată, unde schimbul de informații este unul egal, în care ofer și mi se oferă. Secretul meu este învățarea prin joc, acompaniată de o relație sănătoasă instructor-copil-părinte. Îmi place să cred că adultul împlinit de mâine este copilul fericit de astăzi.

Mihaela Radoslav Stroia

Psiholog și cofondator Creative Thinking

Urmându-mi visul din adolescență, am absolvit psihologia, specializându-mă pe consilierea și terapia copilului și a familiei. Sunt o persoană empatică, răbdătoare, atentă la nevoile fiecărui copil. Îmi doresc să le ofer acestora ocazia de a crește armonios și echilibrat, într-un mediu prietenos, care să-i ajute la construirea încrederii în sine. Lucrul cu copiii mă împlinește, fiecare pas pe care aceștia îl fac în dezvoltarea lor și la care eu am luat parte, mă face să mă simt norocoasă că am ales acest domeniu.